Heatplus zorgt voor duurzame warmte bij Wonen KKP
juni 2022

De handtekeningen zijn gezet door burgemeester Sander de Rouwe (Gemeente Kampen) en René Velthuis van Wonen KKP. Gelijktijdig met de ondertekening is de bouw van het project van start gegaan voor het realiseren van 36 appartementen als opvang voor maximaal 180 Oekraïense vluchtelingen. De woonaccommodaties worden gebouwd in het tuinbouwgebied de Koekoekspolder bij IJsselmuiden.

Verschillende partijen uit de regio werken samen aan de bouw. Speciale mobiele verwarmingsunits van Heatplus uit Heino wekken duurzame warmte op om de woningen verwarmen en te voorzien van warm tapwater. Geissler Installatietechniek zal de elektrotechnische installatie verzorgen en de bouw van de appartementen zal worden gedaan door Aannemingsbedrijf Van Pijkeren uit IJsselmuiden. Het is de bedoeling dat de locatie eind oktober gereed is voor de komst van Oekraïners voor de duur van 1 jaar. Hiermee realiseert de Gemeente Kampen een kwalitatief hoogwaardige opvanglocatie.

Foto’s

Meer weten?

 

Wij helpen u graag verder

Het is meer dan logisch als u vragen heeft. De medewerkers van Heatplus helpen u graag verder bij vragen en voor advies.

Duurzame verwarming voor elke sector

AGRARISCH

INDUSTRIE

RECREATIE

UTILITEIT

LANDGOED & PARTICULIER

MOBIELE HEATERBOX