Industrie

Duurzaam verwarmen

Toepassingen voor de industrie

Voordelige oplossingen om te verwarmen

Voor industriële toepassingen heeft Heatplus verschillende producten en compacte systemen in haar assortiment. De systemen verschillen van elkaar in brandstoftype (meestal houtpellets of houtsnippers, maar ook andere biobrandstoffen zijn mogelijk).

Omdat er vaak een hoge warmtevraag in industriële processen is kan men kiezen voor één grote installatie of meerdere installaties in cascade geschakeld. Onze technische adviseurs adviceren u graag over de mogelijkheden in uw situatie.

Er bestaat ook een mogelijkheid voor een zogenoemde ‘turn-key‘ oplossing, waarbij de installatie, het buffervat en de voorraadbunker in een container gebouwd en op de meest geschikte plek neergezet worden! Voordeel is dat de installatie geheel gebruiksklaar wordt opgeleverd. Deze containers worden ook ‘costume made’ gemaakt en kunnen desgewenst aangepast worden aan de omgeving (bijv. met houtombouw).

Alle ontwerpen van planning tot en met levering en installatie worden binnen Heatplus uitgevoerd, waardoor de lijnen kort zijn en er rekening gehouden kan worden met individuele wensen van u als klant. Zo kunt u in samenwerking met één van onze technische adviseurs zorgen voor de maximale besparing op uw energiekosten en het realiseren van een groen imago voor uw bedrijf.

Toepasbare systemen

Op onderstaande buttons is meer informatie te vinden over de verschillende systemen voor uw sector.

Brandstoffen

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de verschillende installaties per brandstofsoort.

Wij helpen u graag verder

Het is meer dan logisch als u vragen heeft. De medewerkers van Heatplus helpen u graag verder bij vragen en voor advies.

Duurzame verwarming voor elke sector

AGRARISCH

INDUSTRIE

RECREATIE

UTILITEIT

LANDGOED & PARTICULIER

MOBIELE HEATERBOX