Recreatie

Duurzaam verwarmen

Toepassingen voor de recreatie

Voordelige oplossingen om te verwarmen

In de recreatie sector, met name recreatieondernemers met zwembaden, sanitaire voorzieningen en horecagelegenheden, is de warmtevraag hoog, waardoor een investering in een duurzame installatie al snel interessant kan worden. Voor recreatieve toepassingen heeft Heatplus diverse compacte verwarmingssystemen in het assortiment. 

Door te investeren in een houtgestookte cv-installatie daalt de kostprijs, kunnen de stookkosten met soms wel 80% gereduceerd worden. Ook niet onbelangrijk is dat de CO² uitstoot nagenoeg nihil is!

Er bestaat ook een mogelijkheid voor een zogenoemde ‘turn-key‘ oplossing, waarbij de installatie, het buffervat en de voorraadbunker in een container gebouwd en op de meest geschikte plek neergezet worden! Voordeel is dat de installatie geheel gebruiksklaar wordt opgeleverd. Deze containers worden ook ‘costume made’ gemaakt en kunnen desgewenst aangepast worden aan de omgeving (bijv. met houtombouw).

Alle ontwerpen van planning tot en met levering en installatie worden binnen Heatplus uitgevoerd, waardoor de lijnen kort zijn en er rekening gehouden kan worden met individuele wensen van u als klant. Zo kunt u in samenwerking met één van onze technische adviseurs zorgen voor de maximale besparing op uw energiekosten en het realiseren van een groen imago voor uw bedrijf.

Video

Toepasbare systemen

Op onderstaande buttons is meer informatie te vinden over de verschillende systemen voor uw sector.

Brandstoffen

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de verschillende installaties per brandstofsoort.

Wij helpen u graag verder

Het is meer dan logisch als u vragen heeft. De medewerkers van Heatplus helpen u graag verder bij vragen en voor advies.

Duurzame verwarming voor elke sector

AGRARISCH

INDUSTRIE

RECREATIE

UTILITEIT

LANDGOED & PARTICULIER

MOBIELE HEATERBOX