Een hecht familiebedrijf

Werken bij Heatplus is investeren in jouw toekomst

Ben je op zoek naar een uitdagende baan en weet jij van aanpakken? Dan is Heatplus op zoek naar jou! Als je bij ons werkt ben je elke dag met wat anders bezig. Je hebt veel vrijheid en werkt aan veelzijdige opdrachten op de meest bijzondere locaties. Elke klus maakt je dag weer bijzonder. Een organisatie waar jij het verschil kan maken.

Op zoek naar talent: jouw talent!

Bij ons krijg je de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en geef je je eigen loopbaan vorm en groei! Wij investeren in jouw toekomst en bieden veel verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen en te oriënteren op een baan in de installatietechniek.

Leerlingen en stages

Als leerling via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) krijg je bij Heatplus meteen een dienstverband en een salaris. Je werkt 4 dagen mee bij verschillende projecten en 1 dag in de week ga je naar school. Op de werkvloer word je persoonlijk begeleid door een ervaren vakman die jou alle kneepjes van het vak kan leren.

Voor studenten van MBO en HBO-opleidingen bieden wij meewerkstages aan. Je krijgt van ons de ruimte om de branche en de organisatie te leren kennen, maar vooral de kans om te zien en te ervaren wat het mooie en veelzijdige vak van installatietechniek inhoudt. Je bent uitvoerend aan het werk en je bent onderdeel van ons team. Ook voor stages geldt dat je persoonlijk begeleid wordt door een ervaren vakman.

 

Openstaande vacatures

Of je nu aan de slag gaat als elektromonteur, loodgieter of magazijnman: plezier in je werk staat bij Heatplus voorop. Samen gaan we voor het beste resultaat voor jouw en onze klanten. We zijn daarom resultaat- en klantgericht.

Denk je dat jij je thuis voelt in onze organisatie, kijk dan naar onze openstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie!

Vrachtwagenchauffeur met technische kennis

Wij zijn op zoek naar een Veelzijdig vrachtwagenchauffeur met technische kennis Kom ons team versterken als veelzijdig vrachtwagenchauffeur! Ben jij een loodgieter / cv-monteur of gewoon een handig iemand, die altijd al graag ook vrachtwagen chauffeur had willen...

Servicemonteur

Wij zijn op zoek naar een Fulltime allround servicemonteur Kom ons team versterken als allround servicemonteur! En ga dagelijks aan de slag met de nieuwste energiesystemen voor morgen! Wij maken verwarmingssystemen die klaar zijn voor de toekomst. Energiezuinig en...

Contact met Heatplus in Heino

We helpen u graag verder!

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over ons bedrijf?
Maak gerust een afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking of een vrijblijvende offerte.

Openingstijden

Maandag 8:00 – 17:00 uur
Dinsdag 8:00 – 17:00 uur
Woensdag 8:00 – 17:00 uur
Donderdag 8:00 – 17:00 uur
Vrijdag 8:00 – 17:00 uur

Onderdeel van Reuvekamp Holding

De geschiedenis als familiebedrijf van Reuvekamp Holding B.V. gaat ruim 500 jaar terug in de tijd. Van oorsprong heeft de familie een agrarische achtergrond, maar in 1992 is er een omslag gemaakt naar diervoeders in specialistische markten met eigen technische ontwikkelingen. Inmiddels is Reuvekamp Holding B.V. actief in ondernemen met de thema’s energie & klimaat en personeel. Op een duurzame manier kijken we naar oplossingen voor verwarmen en klimaatbeheersing, anders dan fossiele brandstoffen.