Agri sector

Duurzaam verwarmen

Toepassingen voor de agrarische sector

Voordelige oplossingen om te verwarmen

In de agrarische sector is de warmtevraag hoog, waardoor een investering in een houtgestookte installatie al snel interessant kan worden. Door te investeren in een houtgestookte cv-installatie kan de kostprijs van het product dalen en kunnen de stookkosten soms wel met 80% gereduceerd worden. Daarbij is ook niet onbelangrijk  dat de CO² uitstoot nagenoeg nihil is!

Voor agrarische toepassingen heeft Heatplus diverse compacte systemen in het assortiment. De systemen verschillen o.a. in de manier van brandstoftoevoer. Dit kan d.m.v. handmatig vullen tot geheel automatisch met houtpellets of houtsnippers. De meeste systemen hebben de mogelijkheid voor remote visualisatie en onderhoud op afstand via een smartphone, pc of tablet.

Alle ontwerpen van planning tot en met levering en installatie worden binnen Heatplus uitgevoerd, waardoor de lijnen kort zijn en er rekening gehouden kan worden met individuele wensen van u als klant. Zo kunt u in samenwerking met één van onze technische adviseurs zorgen voor de maximale besparing op uw energiekosten en het realiseren van een groen imago voor uw bedrijf.

Toepasbare systemen

Op onderstaande buttons is meer informatie te vinden over de verschillende systemen voor uw sector.

Brandstoffen

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de verschillende installaties per brandstofsoort.

Wij helpen u graag verder

Het is meer dan logisch als u vragen heeft. De medewerkers van Heatplus helpen u graag verder bij vragen en voor advies.

Duurzame verwarming voor elke sector

AGRARISCH

INDUSTRIE

RECREATIE

UTILITEIT

LANDGOED & PARTICULIER

MOBIELE HEATERBOX