Dé specialist in installaties om te verwarmen en koelen

Heatplus maakt energiesystemen met oog op morgen

Heatplus is een ervaren bedrijf dat verwamings- en koelinstallaties ontwerpt en bouwt voor verschillende sectoren. Al jaren is Heatplus een vooruitstrevende onderneming die graag voorop wil lopen in de markt, blijft innoveren, zich wil blijven onderscheiden en staan onze klanten bij ons altijd centraal! Van ontwerp, engineering tot nazorg, beheer & onderhoud: wij staan graag voor u klaar!

Agri Sector

Door te kiezen voor een houtkachel of warmtepomp kan de kostprijs van het product dalen en kunnen de stookkosten soms wel met 80% gereduceerd worden. Daarbij is ook niet onbelangrijk dat de CO² uitstoot nagenoeg nihil is!

Industrie

Industriële processen vragen om duurzame oplossingen voor de hoge warmtevraag om de energiekosten en uitstoot te verminderen. Heatplus heeft meerdere oplossingen voor een maximale besparing en groen imago.

Recreatie

Voor recreatieve toepassingen heeft Heatplus diverse compacte verwarmingssystemen in het assortiment. Slimme oplossingen voor zwembaden, sanitair op campings en horecagelegenheden. 

Utiliteit

Kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels, en andere utiliteitsgebouwen hebben vragen veel warmte. Het is goed om te kijken naar energie- en kostenbesparende oplossingen en groene alternatieven. 

Groeien door innovatie

Ook in de toekomst willen wij ons blijven vernieuwen en innoveren. Meegroeien en denken met de klanten en meegaan met de tijd is onze toekomstvisie. Nieuwe kansen pakken en onderscheidend blijven.

Wij kijken altijd naar nieuwe mogelijkheden, hoe we ons zelf kunnen blijven uitdagen en kunnen blijven innoveren. We oriënteren ons op waar de markt naar toe gaat en proberen zo goed mogelijk mee te bewegen.

Voor ieder project een duurzame oplossing

Heatplus biedt duurzame oplossingen voor de intensieve veehouderij, utiliteitsbouw, milieutechniek en industrie. Met onze brede kennis over innoverende en duurzame verwarmings- en koelinstallaties, weten we voor ieder project een maatwerk oplossing te leveren. Daarnaast denken we met u mee in het complete beheer en onderhoud van deze installaties binnen uw onderneming.

Wij zoeken naar talent: jouw talent!

Bij ons krijg je de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en geef je je eigen loopbaan vorm en groei! Wij investeren in jouw toekomst en bieden veel verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen en te oriënteren op een baan in de installatietechniek.

Contact met Heatplus in Heino

We helpen u graag verder!

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over ons bedrijf?
Maak gerust een afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking of een vrijblijvende offerte.

Openingstijden

Maandag 8:00 – 17:00 uur
Dinsdag 8:00 – 17:00 uur
Woensdag 8:00 – 17:00 uur
Donderdag 8:00 – 17:00 uur
Vrijdag 8:00 – 17:00 uur

Onderdeel van Reuvekamp Holding

De geschiedenis als familiebedrijf van Reuvekamp Holding B.V. gaat ruim 500 jaar terug in de tijd. Van oorsprong heeft de familie een agrarische achtergrond, maar in 1992 is er een omslag gemaakt naar diervoeders in specialistische markten met eigen technische ontwikkelingen. Inmiddels is Reuvekamp Holding B.V. actief in ondernemen met de thema’s energie & klimaat en personeel. Op een duurzame manier kijken we naar oplossingen voor verwarmen en klimaatbeheersing, anders dan fossiele brandstoffen.