Landgoed & particulier

Duurzaam verwarmen

Toepassingen voor landgoederen en particulieren

Voordelige oplossingen om te verwarmen

Voorgebruik landgoederenen particulieren heeft Heatplus verschillende compacte systemen, die qua comfort gelijkwaardig zijn aan een normale cv-installaties. De systemen verschillen o.a. in de manier van brandstoftoevoer. Dit kan d.m.v. handmatig vullen met stukhout of halfautomatisch met stukhout & houtpellets of geheel automatisch met houtpellets of houtsnippers. De meeste systemen hebben de mogelijkheid voor remote visualisatie en onderhoud op afstand via een smartphone, pc of tablet.

Alle ontwerpen van planning tot en met levering en installatie worden binnen Heatplus uitgevoerd, waardoor de lijnen kort zijn en er rekening gehouden kan worden met individuele wensen van u als klant. Zo kunt u in samenwerking met één van onze technische adviseurs zorgen voor de maximale besparing op uw energiekosten en het realiseren van een groen imago.

Video

Bekijk de video over de geplaatste houtgestookte cv-installatie bij Landgoed Twinckel.

Toepasbare systemen

Op onderstaande buttons is meer informatie te vinden over de verschillende systemen voor uw sector.

Brandstoffen

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de verschillende installaties per brandstofsoort.

Wij helpen u graag verder

Het is meer dan logisch als u vragen heeft. De medewerkers van Heatplus helpen u graag verder bij vragen en voor advies.

Wij helpen u graag verder

Het is meer dan logisch als u vragen heeft. De medewerkers van Heatplus helpen u graag verder bij vragen en voor advies.

Duurzame verwarming voor elke sector

AGRARISCH

INDUSTRIE

RECREATIE

UTILITEIT

LANDGOED & PARTICULIER

MOBIELE HEATERBOX