heatplus email:   info@heatplus.nl   -   heatplus telefoonnummer:   0031 (0) 572 39 07 62

Subsidie op biomassaketels en warmtepompen van Heatplus

Duurzaam verwarmen, kosten besparen en niet inleveren op comfort?

Heatplus heeft voor vrijwel elke situatie een passende oplossing. Voor zowel particulieren, MKB, recreatie, industrie en de utiliteitsmarkt heeft Heatplus installaties in het assortiment die geschikt zijn voor verschillende brandstoffen. Helaas heeft de overheid besloten de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE), een tegemoetkoming in de kosten bij de aanschaf van een biomassaketel, stop te zetten per 01-01-2020. Maar LET OP de SDE subsidie voor ketels boven de 500kW blijft gehandhaafd!!

Wilt u een subsidieaanvraag doen voor een warmtepomp om een ruimte te verwarmen of voor warm tapwater? Kijk dan hier of u in aanmerking komt voor de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Een warmtepomp is een apparaat dat met behulp van een warmtewisselaar warmte onttrekt aan een hernieuwbare bron, zoals lucht, bodem of grondwater.  

Ketels boven de 500 kW komen in aanmerking voor de SDE+ subsidie. De ketels van Heatplus voldoen aan de eisen van overheid.  Met de meest geavanceerde houtpellet en -snipper verwarmingssystemen tot wel 20 MW, bieden wij een volledig assortiment van moderne, rendabele en milieuvriendelijke verwarmingssystemen met het hoogste comfort en gebruiksgemak. Heatplus is leverancier van houtgestookte en biomassa gestookte cv-ketels van de gerenommeerde merken:                                    

 

  Herz          

                                 

Waarom deze subsidie? 

De overheid gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Via deze nieuwe subsidieregeling worden particulieren en zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken financieel ondersteund. De omslag naar een duurzamere energievoorziening kan zo samen worden gemaakt.

Komt u in aanmerking voor subsidie?

Zakelijke gebruikers: Voor zelfstandig ondernemers, woningcorporaties tot bedrijven: de groep zakelijke gebruikers die in aanmerking komt voor deze subsidie is breed. Een belangrijk voorwaarde is dat u een geldig KvK-nummer heeft. Lees hier de voorwaaden voor zakelijke grootgebruikers. 

SDE+ voorjaar 2020

Op 19 december 2019 kondigde minister Wiebes via een Kamerbrief zijn plannen voor de SDE+-voorjaarsronde 2020 aan. De SDE+ voorjaar 2020 is open van 17 maart, 9.00 uur tot 2 april, 17.00 uur en heeft een budget van € 2 miljard.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer  0572-390762 of e-mail: info@heatplus.nl 

Het team van Heatplus staat u graag te woord!

heatplus facebook heatplus twitter heatplus linkedin filmpjes houtgestookte cv systemen