heatplus email:   info@heatplus.nl   -   heatplus telefoonnummer:   0031 (0) 572 39 07 62

Nieuws 2016

ONS KANTOOR IS GESLOTEN: 23 DECEMBER 2016 T/M 1 JANUARI 2017

Storing? We zijn voor storingen 24/7 bereikbaar op nummer: 0572 - 390762

Zou u graag een offerte willen ontvangen? Wij helpen u graag in de eerste week van januari 2017 verder. U kunt ons gerust een bericht sturen via het contactformulier en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

500KW INSTALLATIE MET HOUTOPSLAG EN BUFFERVAT IN TRAILER

Voor een groen- aanneemingsbedrijf uit het westen des lands hebben we een 500kW installatie met houtopslag en buffervat in een trailer gebouwd. Het familiebedrijf al jaren actief op het gebied van onkruidbestrijding. Doel van de broers is, om dit zo duurzaam mogelijk te doen en chemische bestrijdingsmiddelen zo ver mogelijk terug te dringen. Geen een rare gedachte nu het gebruik van glyfosaat dit jaar wellicht nog meer wordt ingeperkt. Als alternatief, ontwikkelde het bedrijf in de afgelopen jaren de Punt Methode die uitgaat van de juiste machine, op de juiste plek, en op de juiste tijd. Door de verschillende bestrijdingstechnieken (kantensteken, branden, borstelen en heet water) slim te combineren, bereiken ze hetzelfde resultaat als met herbiciden.

Blue-Green Mobile

HERZ BIOFIRE 600KW INSTALLATIE PLUIMVEEHOUDERIJ

In het noorden van Nederland hebben we in 2 x een 600kW installatie geplaatst bij twee pluimveebedrijven, ieder met twee cylonen en een centrale asafvoer.

Herz BioFire 600

Heliosflat Hoogeveen

In Hoogeveen zijn drie flatgebouwen voorzien van biomassaketels. De verwarmingsinstallatie van twaalf meter hoog staat naast een van de drie flats aan de Heliosflat in Hoogeveen. Met de duurzame houtpelletkachel moeten alle 232 woningen van de flats verwarmd worden, zonder dat daar aardgas voor nodig is. In een silo van ongeveer twaalf meter hoog zit de voorraad houtpellets. Het team van Heatplus Heino heeft vol enthousiasme aan dit project meegewerkt!

Heliosflat Hoogeveen Heatplus Heliosflat Hoogeveen

Heatplus staat 2 t/m 5 februari 2016 op VSK in Jaarbeurs Utrecht

Beursplattegrond VSK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De VSK is in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Hier vindt u de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat en koudetechniek. 'Kennis omhoog, verbruik omlaag’ is het thema van VSK 2016 die van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 februari in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. De VSK staat in het teken van de Europese 2020-klimaatdoelstellingen. Elke exposant licht er op zijn stand één product uit dat een substantiële bedrage levert aan deze doelstelling. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Donderdag is er een avondopening tot 20.30 uur. Klik hier voor meer informatie over VSK 2016.

VSK 2016

heatplus facebook heatplus twitter heatplus linkedin filmpjes houtgestookte cv systemen