heatplus email:   info@heatplus.nl   -   heatplus telefoonnummer:   0031 (0) 572 39 07 62

Het team van HeatPlus wenst u fijne, warme feestdagen en een voorspoedig 2019!!

Wij zijn gesloten van 22-12-18 t/m 6-12-19

In dringende gevallen is onze servicedienst bereikbaar.

Nieuws                                                                                                                                 2017          2016          2015

Actueel:     

Heatplus

 

"Volgens het nieuwe klimaatakkoord een gasloos Nederland in 2050!"                                                                                                                                        

Moderne houtgestookte cv-ketels met een hoge warmteopbrengst zijn een uitstekend alternatief voor de vertrouwde gasgestookte cv-ketels. Met het langzaam maar zeker dichtdraaien van de Groningse gaskraan zijn gasgestookte ketel in rap tempo ouderwets en overbodig aan het worden. Als het kabinet haar plannen doorzet mogen er, over drie jaar al, geen nieuwe gasgestookte cv ketels meer geplaatst worden. Bestaande cv-ketels mogen vanaf dat moment alleen nog vervangen worden door hybride systemen, warmtepompen of andere duurzame alternatieven. De houtgestookte cv-ketel is zo'n duurzaam alternatief.

Deze kunnen één op één de gasgestookte cv-ketels vervangen en op het bestaande gewone leidingwerk worden aangesloten. Het verbranden van hout in deze speciale moderne houtgestookte ketels is bovendien een CO2 neutrale oplossing.

Lees meer over alle voordelen van de houtgestookte cv-ketels 

 

 

NIEUWS | HeatPlus uit Heino op nationale televisie

Op zondag 7 juni 12.30 uur is HeatPlus uit Heino te zien in het nieuwe televisieprogramma van RTL 7: GREENPROJECT. Samen met de innovatieve bedrijven Cogas Tech en Bruins & Kwast geeft HeatPlus een uniek kijkje achter de schermen. De doelstelling van het programma is om de kijker bewust te maken, wat groene innovaties voor de leefomgeving precies kunnen betekenen. De bedrijven nemen presentator Roel Kyvelos mee in hu...n groene energieketen om daadwerkelijk het betreffende onderwerp te beleven, voelen en/of uitproberen.

Ben Reuvekamp, eigenaar van zowel HeatPlus als Cogas Tech, blikt vooruit: “Het programma gaat over gebruik van energie uit alternatieve bronnen zoals biomassa en geothermie. Het is van groot belang dat met deze duurzame energie ook duurzaam wordt omgegaan. HeatPlus levert houtgestookte CV installaties voor nieuwbouw of ter vervanging of aanvulling van op gas- of ander fossiele brandstoffen gestookte installaties. Doordat onze installaties warmte opwekken door middel van hout kan men milieuvriendelijk en goedkoper verwarmen.”

Cogas Tech is een innovatief bedrijf in de glastuinbouw, tuincentrumbranche, agrisector en industrie. In het programma GREENPROJECT is te zien hoe Cogas Tech zorgt voor het optimaal gebruik van duurzame energie door middel van innovatieve regeltechniek in combinatie met slimme warmtedistributie- en warmteopslagsystemen.

GREENPROJECT is een journalistiek reisverslag en een aaneenschakeling van informatie met ondersteunende beelden, korte interviews en mooie portretten van ontwikkelaars. Het televisieprogramma informeert, adviseert en inspireert kijkers van 25 tot 60 jaar op het gebied van verantwoord omgaan met de omgeving in de breedste zin van het woord.

 

Geplaatst op Maandag 16 november 2015 - 07:00

heatplus facebook heatplus twitter heatplus linkedin filmpjes houtgestookte cv systemen