heatplus email:   info@heatplus.nl   -   heatplus telefoonnummer:   0031 (0) 572 39 07 62

Het team van HeatPlus wenst u fijne, warme feestdagen en een voorspoedig 2019!!

Wij zijn gesloten van 22-12-18 t/m 6-12-19

In dringende gevallen is onze servicedienst bereikbaar.

Nieuws                                                                                                                                 2017          2016          2015

Actueel:     

Heatplus

 

"Volgens het nieuwe klimaatakkoord een gasloos Nederland in 2050!"                                                                                                                                        

Moderne houtgestookte cv-ketels met een hoge warmteopbrengst zijn een uitstekend alternatief voor de vertrouwde gasgestookte cv-ketels. Met het langzaam maar zeker dichtdraaien van de Groningse gaskraan zijn gasgestookte ketel in rap tempo ouderwets en overbodig aan het worden. Als het kabinet haar plannen doorzet mogen er, over drie jaar al, geen nieuwe gasgestookte cv ketels meer geplaatst worden. Bestaande cv-ketels mogen vanaf dat moment alleen nog vervangen worden door hybride systemen, warmtepompen of andere duurzame alternatieven. De houtgestookte cv-ketel is zo'n duurzaam alternatief.

Deze kunnen één op één de gasgestookte cv-ketels vervangen en op het bestaande gewone leidingwerk worden aangesloten. Het verbranden van hout in deze speciale moderne houtgestookte ketels is bovendien een CO2 neutrale oplossing.

Lees meer over alle voordelen van de houtgestookte cv-ketels 

 

 

In het programma Schoner Nederland een item over duurzame onkruidbestrijding. Groen Aannemingsbedrijf Punt bewijst dat onkruid ook te bestrijden is met heet water en dus zonder uitstoot van fossiele brandstoffen.

Omdat onkruidbestrijdingsmiddelen worden ingeperkt hebben de broes Punt als alternatief de Punt Methode bedacht. Deze gaat uit van de juiste machine, op de juiste plek en op de juiste tijd! Door verschillende bestrijdingstechnieken slim te combineren, bereik je een beter resultaat als met herbiciden. Met het hete water kwam Heatplus in beeld. Door de samenwerking is een speciale installatie ontworpen en gerealiseerd, die water in een geïsoleerde container ( vaak 's nachts) op temperatuur brengt. Vervolgens wordt de container met bijna kokend water per vrachtwagen (Euro5-norm) vervoerd naar de wijk waar het onkruid bestreden moet worden. De trailer biedt naast de container ook plaats aan twee elektrische voertuigen die het water eruit tappen en daarmee het onkuid bestrijden. http://www.groen-puntbv.nl/ . Over het programma: Schoner Nederland laat op een positieve manier zien hoe je vandaag al iets kan veranderen aan je levenspatroon om ook milieubewuster te leven. Het programma kijkt naar onze huidige afvalstromen en neemt een kijkje in de keuken van de afvalverwerking. Schoner Nederland kijkt met een kritische blik naar Nederlandse verspilling en laat zien hoe het anders kan.

Geplaatst op Woensdag 2 december 2015 - 07:00

heatplus facebook heatplus twitter heatplus linkedin filmpjes houtgestookte cv systemen