heatplus email:   info@heatplus.nl   -   heatplus telefoonnummer:   0031 (0) 572 39 07 62

Utiliteit

Helios Hoogeveen

Kantoren, scholen, ziekenhuizen, gasthuizen, hotels, maar ook andere gebouwen hebben veelal een hoge warmtevraag. Met een houtgestookte installatie op houtpellets/houtsnippers kan men eenvoudig aan deze warmtevraag voldoen en behoort het stoken op gas tot de verleden tijd. Het is daarnaast milieuvriendelijk én het levert een financiële besparing op.

 

Onze technische adviseurs kunnen u adviseren welk type installatie in uw situatie de beste en meest efficiënte oplossing is. Per project wordt gekeken wat de meest ideale plek voor een houtgestookte installatie is. Het kan zijn dat de houtgestookte installatie en brandstofopslag  in de huidige ketelruimte kunnen worden geplaatst, maar ook wanneer dit niet het geval is zijn er een tal van mogelijkheden.

 installatie

 

 

 

 

 

 

Een flat in Hoogeveen is hier een mooi voorbeeld van. Bij dit project is ervoor gekozen om de ketelruimte, het rookgaskanaal en de brandstofsilo naast het gebouw te bouwen, waardoor deze makkelijk bereikbaar is en ook de houtpelletsleverancier eenvoudig de houtpelletsvoorraad bij kan vullen. De flat wordt verwarmd door een viertal, in cascade geschakelde, houtgestookte ketels met een gezamenlijk vermogen van 950 kW en deze voorzien de 232 wooneenheden van warmte en  warm water.

 

 


U kunt op de afbeelding van de verschillende brandstoffen klikken voor meer informatie over de  installaties.

stukhout en briketten  stukhout en houtpellets  houtpellets  houtpellets en houtsnippers

 

Mocht u verdere informatie willen ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 00 31 (0)572-390762 of e-mail: info@heatplus.nl

Het team van Heatplus staat u graag te woord!

heatplus facebook heatplus twitter heatplus linkedin filmpjes houtgestookte cv systemen